Opportunity

DOUBLEZEC PRODUCTION sentiasa mengalu-alukan sesiapa sahaja untuk join bersama kami dalam bisnes T-shirt Printing dan Cenderamata Korporat ini. Saya percaya bidang perniagaan ini pasti memberikan keuntungan yang lumayan kepada anda. Ini adalah kerana kebanyakan organisasi/sekolah/persatuan/syarikat pasti memerlukan t-shirt untuk mengadakan program atau untuk dipakai setiap hari. Saya memberi jaminan 100% anda tidak akan rugi jika join bisnes ini dengan saya. Jadi anda ambillah peluang ini untuk memenuhi poket anda dengan keuntungan sebanyak 10-30% untuk setiap helai t-shirt. Anda juga akan menerima FREE GIFT dari DOUBLEZEC PRODUCTION!!

PERHATIAN:
Saya akan menutup peluang untuk menjadi ejen DOUBLEZEC bila-bila masa sahaja sekiranya quota sudah mencukupi.

Terdapat dua cara untuk anda join bisnes ini:-

CARA PERTAMA

Daftar menjadi ejen kami secara PERCUMA dengan menghantar maklumat anda kepada double_zec@yahoo.com. Tunggu pengesahan dari kami.  Lepas tu, bila anda ingin membuat tempahan, saya akan berikan harga istimewa khas untuk ejen yang berdaftar sahaja. Nanti anda akan deal sendiri dengan pelanggan dan anda bebas untuk meletakkan harga seberapa tinggi yang anda mahu.

CARA KEDUA

Anda isi borang ejen di bawah ini secara PERCUMA. Lepas tu anda perkenalkan kepada saya sesiapa yang ingin membuat tempahan dengan saya. Nanti saya akan deal sendiri dengan orang tersebut dan anda hanya tunggu komisen sahaja dari saya. Kebiasaannya komisen akan diberikan sebanyak 30%-40% daripada jumlah keuntungan yang diperoleh (berbeza mengikut kuantiti tempahan). Melalui cara ini, anda TIDAK PERLU keluarkan MODAL dan bersusah payah keluar bertemu pelanggan. Semuanya saya akan lakukan untuk anda!!

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 • SALAM SEJAHTERA

  Selamat datang ke laman web rasmi DOUBLEZEC PRODUCTION. Kami menyediakan perkhidmatan mencetak baju dan t-shirt khas untuk anda. Kami di DOUBLEZEC PRODUCTION sentiasa mengekalkan kualiti cetakan baju & t-shirt yang baik serta dapat memuaskan hati pembeli kami yang membuat tempahan. DOUBLEZEC PRODUCTION juga sentiasa memastikan tempahan baju & t-shirt sentiasa siap pada tarikh yang ditetapkan iaitu 5 hingga 7 hari bergantung kepada jumlah tempahan.
 • Calendar

  • July 2018
   M T W T F S S
   « Jul    
    1
   2345678
   9101112131415
   16171819202122
   23242526272829
   3031  
 • Search