About

SALAM PERKENALAN

DOUBLEZEC PRODUCTION adalah syarikat milik 100% bumiputera. Kami sangat komited untuk menyediakan perkhidmatan terbaik untuk anda. Bidang kepakaran kami adalah percetakan Tshirt dan Cenderamata korporat untuk sebarang majlis rasmi atau tidak rasmi.

PENUBUHAN SYARIKAT

DOUBLEZEC PRODUCTION ditubuhkan pada awal tahun 2010, pada awalnya memfokuskan kepada pelajar-pelajar Universiti sekitar Selangor. Setelah dua bulan kami membesarkan lagi skop pelanggan kami kepada Universiti dan Sekolah Menengah seluruh Malaysia.

EKSEKUTIF

Syarikat ini diterajui oleh dua anak muda berjiwa besar, berasal dari Kelantan.

MISI DAN VISI

Kami sangat komited untuk menjadi Syarikat percetakan baju yang terbesar di Malaysia, dengan perkhidmatan terbaik dan harga berpatutan. DOUBLEZEC PRODUCTION bakal menjadi ‘One Stop Centre’ untuk sesiapa sahaja yang ingin mencetak baju dan menempah Cenderamata Korporat.

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • SALAM SEJAHTERA

    Selamat datang ke laman web rasmi DOUBLEZEC PRODUCTION. Kami menyediakan perkhidmatan mencetak baju dan t-shirt khas untuk anda. Kami di DOUBLEZEC PRODUCTION sentiasa mengekalkan kualiti cetakan baju & t-shirt yang baik serta dapat memuaskan hati pembeli kami yang membuat tempahan. DOUBLEZEC PRODUCTION juga sentiasa memastikan tempahan baju & t-shirt sentiasa siap pada tarikh yang ditetapkan iaitu 5 hingga 7 hari bergantung kepada jumlah tempahan.